ANTALYA / ALANYA - Yeşilöz İlkokulu

Yeşilöz İlkokulu

Yeşilöz Mah. Köy İçi Gökasma Mevki. No 17 Alanya / Antalya
Vizyon
Değişen dünyaya ayak uyduran, araştırmayı seven, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, davranışlarıyla topluma örnek olan; iş hayatında aranılan özellikleri taşıyan, nitelikli bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, gelişim ve değişime açık, yaşam boyu hukukla ve toplumun değer yargılarıyla çelişmeden çevrelerine örnek olan, yöneldikleri alanda tam birikimli, karşılaştıkları problemlere akılcı çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerini; iş hayatına atıldıklarında yetenekleri ve yeterlilikleri ile dikkat çeken, sorumluluktan kaçmayan sorumluluk alan ve bunun üstesinden gelmeyi bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuz Gazipaşa yeni yoluna 600 metre uzaklıkta olup 20 dakikada bir kalkan Demirtaş veya Gazipaşa Minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
İlçe Merkezine 30 Km